Miauwkes! Kattenjuweeltjes voor echte cat ladies!

Dat kat krabt de krollen van de trap. De kat krabt de krollen van de trap. De kat krabt de krollen van de trap. Oef, drie keer uitgesproken zonder over onze tong te struikelen! Nu zullen we ter zake komen. ?

We zijn eens even gaan nadenken wie dat er allemaal een belangrijke rol speelt in ons leven. Onze ouders, onze vrienden, onze familie, maar zeker ook onze huisdieren! En omdat we al vaak van onze klanten gehoord hebben dat ze veel van hun katten houden, hebben we enkele juweeltjes voor echte kattenladies in ons assortiment opgenomen. Want geef nu toe: onze pluizige viervoeters mogen dan wel veeleisend zijn, we genieten echt van elk moment met onze poezen. Want zijn zij het niet die ‘s morgen aan de deur staan te wachten tot we opstaan? Zijn zij het niet die onze schoot warm komen houden op een koude winteravond? Jawel hé. ? We lichten hierbij vijf juweeltjes toe. Er zitten oorbellen tussen, maar ook ringen en halskettingen. Geniet ervan!

1. Cats just wanna have fun

Toffe Paarse Kat Oorbellen in 3D

Het eerste kattenjuweeltje is wat zotter. Omdat onze katten ook wat zotter zijn. Jullie herkennen dat waarschijnlijk wel, dat je met een klein lichtje je poes uren bezig kan houden. Ze springen rond en crossen crossen crossen om dan uiteindelijk nooit dat lichtje te kunnen vangen. Wel, dat zotte gedrag, dat vinden wij helemaal terug in deze paarse poezenoorbellen. Niet alleen zien deze oorbellen er tof uit, dankzij de diamantjes in de ogen en in de staart wordt het een zotte en sprankelende kat. Alleen maar fun fun fun. We zijn zeker dat je ermee gaat opvallen als je ze aandoet! ?

2. Als de kat van huis is, …

Mooie Zilveren Ring met Kattenoortjes close up

… dan dansen de muizen op tafel. Maar eerlijk gezegd hebben wij het niet zo graag dat onze kat van huis is. We hebben hem/haar liever op onze schoot. Dat is knus en warm. Ze zeggen altijd dat tussen de katteneigenaar en de kat, de kat steeds de baas is. En we moeten toegeven dat dat bij ons eigenlijk ook wel het geval is. Maar ja, wie kan er nu op tegen dat lieve meelijwekkende gemiauw van een poes? Wij alleszins niet! ? Wij hebben echt alles over voor onze kat! Het is alsof we ermee getrouwd zijn. En nu we erover nadenken, lijkt deze mooi zilveren ring wel een beetje op een trouwring. Maar dan eentje met oortjes!

3. Een kat komt altijd op haar pootjes terecht

Hangend katje aan een zilveren halsketting mat en zilver

Katten hebben negen levens. Dat hebben ze ons toch altijd geleerd! En geef nu zelf toe, soms is het maar goed dat ze er negen hebben. Zoals onze katten steeds in bomen klauteren en eruit springen en zich vastklampen op muurtjes … Deze zilveren halsketting doet ons daar altijd aan denken. Aan onze kat die zich moet vasthouden om niet te vallen. En soms moeten wij ons ook vastklampen om niet ten onder te gaan aan alle druk uit het gewone leven. Net zoals het zilveren hangertje van deze halsketting. Altijd blijven vechten en je vastklampen aan de goeie dingen in het leven!

4. De kat uit de boom kijken

Gouden halsketting met wandelende kat op een tak duo

Och nee, laat onze kat maar gewoon in die boom zitten. Ze zit daar goed! Dat vinden we zelf eigenlijk wel heel tof aan deze halsketting. Een trotse kat op een tak in een boom met haar staart in de s lucht. Dat is toch echt een teken van vrijheid. Een teken dat het goed gaat met haar. Als je dit juweeltje bekijkt dan zie je ook dat het hangertje een heel stuk breder is dan bij de meeste juweeltjes. Daardoor valt dit juweeltje nog des te meer op. En alle andere cat ladies en gentlemen zullen het ook wel gezien hebben ?

5. Kattenklauwen

Kattenpootje aan een halsketting closer

Wist je dat … kattenklauw of katsklauw ook een klimplant is? En dat ze het zo noemen omdat er scherpe kleine doornen aan elk paar blaren zit? Het is door die klauwtjes dat die klimplant zich vast kan hechten aan de bomen. Wist je dan niet? Fijn, dan heb je vandaag toch al alleszins iets bijgeleerd. Maar dus … wij vinden dit een heel fijne zilveren halsketting! Waarom? Omdat ze zo simpel en eenvoudig is. Zonder al te veel poeha. Een lief klein hangertje in de vorm van de kussentjes van kattenpootjes of kattenvoetjes. Meer moet het niet zijn hé! En nu ik eraan denk … ik ga meteen mijn kat gaan zoeken om haar voetkussentjes nog eens te strelen. Die zijn zoooooo zacht!