Zeemeermin-juweeltjes: als een vis in water

Ariël TwitterFacebookTwitterPinterestEmailprintcomm de Kleine Zeemeermin wil zo graag zien waar de mensen zijn. Ze wil een van ons zijn. Samen met haar vriendje “Botje” en haar bodyguard “Sebastiaan” gaat ze op zoek naar de ware liefde op het land. Maar wij moeten toegeven dat wij vaak het omgekeerde zouden willen. Dat we konden leven in het mooie blauwe water. Diep in de zee. Met alle vissen om ons heen. Heel de dag mooi kunnen zingen en genieten van het leven. En als we daarom een vader zoals Triton erbij moeten nemen, wel dan is het maar zo ?

Omdat A wij zo’n grote fans zijn van Ariël de Kleine Zeemeermin en zeemeerminnen en cheap mlb jerseys de zee in het algemeen, hebben we een kleine collectie samengesteld met allemaal zeemeermin-gerelateerde juweeltjes. Want het is zo mooi daar beneden. Dat vind je hierboven niet.

1. Dat is mijn wens (Ariël de Kleine Zeemeermin)

Zeemeermin zilver liggend halsketting ariel de kleine zeemeermin

We beginnen met een halsketting met een hangertje waar je overduidelijk het silhouette van een zeemeermin in herkent. Als wij deze mooie ketting dragen, dan dromen we meteen weg. Of Entrenamiento dan wholesale mlb jerseys krijgen we meteen zin om onze favoriete film “Ariël, wholesale nfl jerseys de Kleine Zeemeermin” op te zetten. Ariël is namelijk een groot voorbeeld voor ons. Mooi, dromerig en een ontzettend sterk karakter. En daar herkennen we onszelf graag in. We volgen graag ons instinct. Waar het ons ook brengt. Dit kettingetje hebben we beschikbaar in het zilver en in het goud. Je kan het hier vinden.

2. Zij lopen rond op die… hoe noem je die? Ow, voeten!

Halsketting met schubben Zeemeermin groen en blauw

Yep, wij lopen op voeten. En meestal is dat wel handig. Maar soms zouden we toch liever een staart willen hebben. Met schubben. Met van die mooi schubbetjes die veranderen in het schijnen van het licht. Och ja, dat zal er waarschijnlijk nooit van komen. Maar dit schubben medaillon doet er ons wel van dromen. En het weerspiegelt onze droom om te zwemmen in de grote oceaan. Deze zilveren ketting cheap jerseys is ongeveer 50 cm lang en kan je bij alles dragen. Bij een blauw of een groen jurkje is het een gegarandeerd succes! Je kan dit juweeltje hier terugvinden.

3. Je krijgt echt reuze spijt als je geen vin veroert

Traan van een Zeemeermin overzicht halsketting licht in het donker lichtblauw zilveren ketting

Hoe zeggen ze dat? Liefde is een werkwoord? Dat klopt. Maar soms kan je ook werken zoveel als je wil, en komt er niets van in huis. Dan blijf je alleen achter. Zonder liefde. En alleen maar tranen. Deze halsketting staat daar symbool voor. Het is de traan van een Zeemeermin. We hebben hem in drie kleuren: groen, blauw en lichtblauw. En als het donker is, dan licht hij op. En geeft hij toch een sprankeltje hoop in een anders donkere tijd. En dat kleine beetje hoop, dat hebben we Emergency allemaal af en toe eens nodig hé. Niet? Je kan deze zilveren halsketting met lichtgevende parel hier bestellen.

4. Kom uit je schelp

Halsketting schelp zilver en goud juwelenwinkelt

Een avontuur beleef je pas als je je veilig haven verlaat. Tussen vier minuten kan er je inderdaad weinig overkomen. Maar dat betekent dat er je ook niets moois of fantastisch kan overkomen. Kom dus uit je schelp. Daar staat dit juweeltje voor. En moest je je dan niet helemaal veilig voelen, dan kan je nog altijd in het schelpenhangertje van deze ketting kijken. Want daar kan je immers iets kleins in verbergen. En zo kan je altijd terugblikken naar hetgeen waar je van leeft. Om je sterkte te geven om nog verder op avontuur te gaan. Deze halsketting is beschikbaar in het zilver en in het goud en kan je hier bestellen.

5. Al die spulletjes vind ik zo prachtig, ik bewonder ze iedere keer.

Zeesterretje in water

De zee ligt vol met prachtige dingen: zeesterren, schelpjes, koraal, … . Je zal het misschien zelf wel al eens cheap nba jerseys hebben mogen ontdekken toen je was gaan snorkelen op vakantie. Deze koperkleurige halsketting doet je terugdenken aan al het moois in de oceaan. Aan de ketting hangt een klein hangertje met een blauwe vloeistof in. En daarin zitten enkele klein steentjes en wat zeevruchten. Geen echte natuurlijk. Daarvoor zien we de oceaan en het leven erin ook veel te graag. Je kan dit Zeemeerminnen-juweeltje hier kopen.